KuoRin seuravaatteet tilattavissa

KuoRin seuravaatteet tilattavissa

28.10.2022

Meiltä on paljon toivottu seuravaatteita, ja nyt voimme iloksemme ilmoittaa, että seuravaatteita on mahdollista tilata! Olemme ulkoistaneet seuravaatteiden myynnin kotimaiselle Joen Tukkutiimille, ja heidän nettikaupastaan saa tilattua nyt seuravaatteita hyvällä hinnalla niin naisille, lapsille kuin miehillekin! Nyt on hyvä hetki tilata vaatteet pukinkonttiin tai ensi kauden kisoja ajatellen edustusvaatteiksi!

KuoRin seuravaatteet löydät suoraan osoitteesta https://tukkutiimi.fi/…/asiakaskaupat/kuopion-ratsastajat tai menemällä Joen Tukkutiimin nettisivuille tukkutiimi.fi, ja valitsemalla sieltä Asiakaskaupat ja Kuopion Ratsastajat.

Toivottavasti kohta törmäillään kisoissa ja kaupungilla seuravaatteissa!

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *