HIHS-uutisia!

KuoR arpoo jälleen HIHS-lippuja toimareilleen!

Arvomme vuonna 2023 toimihenkilönä kilpailuissamme toimineiden kesken 5 kappaletta HIHS 2023-lippupaketteja. Paketti sisältää 2 kpl lippua lauantain iltanäytökseen (Kansainvälinen iltanäytös klo 18:30-23). Ilmoittaudu arvontaan täyttämällä alla olevan linkin kautta lomake. Arvontaan osallistumiselle aikaa on 22.-29.9.2023, ja onnettaren suosikeille ilmoitetaan henkilökohtaisesti 30.9.2023.

Lippuja ei saa välittää edelleen. Mikäli olet estynyt käyttämään lippusi, ne annetaan arvonnassa seuraavalle.

Arvontalomake:

https://forms.gle/atDKTauvdb4EQZv2A

KuoR on mukana SRL:n Hyvässä Seurassa -kampanjassa!

Nyt on mahdollista nauttia vuoden kohokohdasta mahtavalla 20 % alennuksella Hyvässä Seurassa -jäsenedulla! Uudistuneen Hyvässä Seurassa -jäsenedun kautta edullisten Horse Show -lippujen hankkiminen on vaivatonta. Hyvässä Seurassa -jäsenetu -20 % koskee kaikkia näytöslippuja ja tänä vuonna etu koskee myös VIP-lippuja!

Jäsenetu on voimassa 30.9.2023 saakka, joten hyödynnä lippuetusi nyt!

Hyvässä Seurassa -jäsenetua pääset hyödyntämään alla olevan linkin kautta:

http://www.ticketmaster.fi/horseshow/hyvassaseurassa

KuoRin seurakoodi, jota tarvitset alennushintaisten lippujen lunastamiseen on: HSJCSPKRB7

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *